MS Outlook 2007Outlook 2007 werd ontworpen door het grootste ict bedrijf ter wereld, genaamd Microsoft.

Dankzij Outlook is het mogelijk e-mails te versturen.

Het programma bevat een groot pakket aan functies,
maar sommige zaken kan de e-maildienst nog
steeds niet voor mekaar krijgen, de add-ons bieden de oplossing.

RSS-Feed

Microsoft Outlook 2007 kan overweg met rss-feeds, dit is handig zo heeft u snel en eenvoudig een overzicht over nieuwigheden van websites. U kan de rss-feed addon in werking stellen via Extra -> Accountinstellingen -> Tablad RSS-kanalen.

Ook indien u reeds in het verleden gebruik maakte van andere rss-feed programma’s kan u deze feeds eenvoudig laten importeren dankzij oml-bestand integratie.

PDF-Preview

Word-, Excel- en PowerPoint (.doc, .xls, .ppt) bestanden kunnen per direct weergegeven worden in het lees venster van Microsoft Outlook 2007.

De mogelijkheid om dit te doen voor pdf-bestanden bestaat er echter niet. Foxit PDF Preview Handler biedt hiervoor een oplossing. Dankzij het programma is het voortaan mogelijk de pdf-bijlage te openen in het lees venster.

Een mailbox recupereren

Niets is erger dat bij het overzetten / updaten opeens uw mailbox niet meer toegankelijk is. Het gratis programma OLfix biedt een oplossing voor dit probleem. Het stelt de gebruiker in staat het profiel te herstellen.

Mail indexeren

Dankzij het gratis programma Copernic Desktop Search is het mogelijk uw e-mails te laten indexeren zodat ze gemakkelijker terug te vinden zijn door de computergebruiker.

Dankzij deze tool kan u onder andere aangeven welke mappen geïndexeerd dienen te worden en u kan de kleur van de tekstmarkeringen wijzigen.